Διαδικτυακές Προπονήσεις από τον Αθλητικό Σύλλογο Εκπαιδευτηρίων Δούκα

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που προστάζει η πραγματικότητα του κορονοϊου μας έχουν φέρει όλους αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες καταστάσεις και μας αναγκάζουν να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. 

Από την πρώτη ημέρα της “καραντίνας” τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΣΕΔ (Παίδων – Εφήβων-Ανδρών) ξεκίνησαν τις διαδικτυακές προπονήσεις λίγες ημέρες αργότερα ακολούθησαν και οι ακαδημίες του Συλλόγου μας. 

Μπορεί ο κορονοϊος να απαγορεύει σε όλους να πατήσουν τερέν όμως η τεχνολογία τους επιτρέπει να γυμναστούν ακόμα και από το σπίτι υπό τις οδηγίες και την καθοδήγηση των προπονητών τους. 

Οι προπονήσεις επικεντρώνονται στην ατομική τεχνική του κάθε αθλητή με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και ασκήσεις ενδυνάμωσης, καθώς επίσης και χρήσιμες συμβουλές διατροφής. 

Είναι πολύ σημαντικό για τους αθλητές του ΑΣΕΔ να “δουλεύουν” από το Σπίτι με τους προπονητές τους, με τους οποίους έχουν «χτίσει» τη δική τους σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού, γεγονός που συντελεί τα μέγιστα στην απόδοση, τη βελτίωση και την εξέλιξη τους. 

Άλλωστε, η επικοινωνία και η επαφή με τα παιδιά παραμένει προτεραιότητά για τον ΑΣΕΔ για αυτό και όλοι οι αθλητές λαμβάνουν και ασκησιολόγια 

Τα ασκησιολόγια διαφέρουν από εβδομάδα σε εβδομάδα με τα τάμπλετ και τα κινητά να έχουν πάρει κυριολεκτικά «φωτιά». Βήμα-βήμα ακολουθούνται οι οδηγίες που έχουν δοθεί, ενώ η αγάπη τους για το άθλημα τους και η πίστη τους ότι θα επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν στα γήπεδα, τους γεμίζει δύναμη 

https://www.youtube.com/watch?v=6KO397EzdGs&feature=youtu.be 

 

#ΜένουμεAσφαλείς, δυνατοί και ενωμένοι, λοιπόν, γιατί ο χρόνος θα κυλήσει γρήγορα και ΟΛΟΙ θα ξανάσμίξουμε εκεί που… η καρδιά μας χτυπά πιο δυνατά!