Ανθρώπινο Δυναμικό

 

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Εκπαιδευτικού μας Οργανισμού συντονίζει και ευθυγραμμίζει τις δράσεις του προσωπικού, σχεδιάζει και ελέγχει συστήματα αποτελεσματικής διοίκησης και εξετάζει όλα τα θέματα που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις και την ικανοποίηση του προσωπικού, με σκοπό την αποτελεσματική διαχείριση των εργαζομένων του Σχολείου μας.

Από το 1917 μέχρι σήμερα, σε μια πορεία που ξεπερνά τα 100 χρόνια, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα πρωταγωνιστούν στην εκπαιδευτική ζωή της χώρας με καινοτόμες προσεγγίσεις και πρωτοποριακά προγράμματα για όλες τις βαθμίδες. Με μία κοινότητα 1.500 μαθητών από το Προνήπιο μέχρι το Λύκειο, το International Baccalaureate, το GCE και το BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice, με εκπαιδευτικούς που έχουν βραβευτεί σε Ελλάδα και εξωτερικό, με παιδαγωγικές προσεγγίσεις που έχουν λάβει ελληνική και διεθνή αναγνώριση, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στην Εκπαίδευση.

Λίγα λόγια για Εμάς…

Ως πολυδιάστατος εκπαιδευτικός οργανισμός, διατηρούμε την πρωτοπορία στα ελληνικά και διεθνή εκπαιδευτικά δρώμενα μέσα από καινοτόμα προγράμματα, ποιοτικές υπηρεσίες και αποτελεσματικές διαδικασίες.

Πιστεύουμε στην ισορροπία ανάμεσα στην Παράδοση και την Πρόοδο.

Σκοπός μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών για να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των μαθητών μας, των γονέων τους και των εκπαιδευτικών μας, ανταποκρινόμενοι παράλληλα και στις ανάγκες της ευρύτερης κοινωνίας.

Στόχος μας είναι να εκπαιδεύουμε Παγκόσμιους Πολίτες με Ελληνική Ταυτότητα, εφοδιάζοντάς τους με Ικανότητες 21ου αιώνα.

Όλοι εμείς συνεργαζόμαστε για να προσφέρουμε ένα Σχολείο πιο Δημιουργικό, πιο Ευχάριστο, πιο Χρήσιμο και πιο Αποτελεσματικό.

Λίγα λόγια για το προφίλ των συνεργατών μας…

Επιδιώκουμε να έχουμε στην ομάδα μας άτομα που να επιθυμούν να διαδραματίσουν βασικό ρόλο στους κόλπους ενός Εκπαιδευτικού Οργανισμού διεθνούς κύρους.

Αναζητούμε συνεργάτες με διάθεση να προτείνουν καινοτόμες προσεγγίσεις στον τομέα της ευθύνης τους, προσδίδοντας θετικό πρόσημο στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας προς μαθητές, γονείς και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

Εκτιμούμε προσωπικότητες που διαθέτουν Γνώσεις, Δεξιότητες και Αξίες, προκειμένου να πλαισιώσουν με τις Ικανότητές τους έναν πολυδιάστατο Οργανισμό που προωθεί την Πρόοδο αντλώντας δύναμη από την Παράδοση.

Οι συνεργάτες μας διακρίνονται από πάθος και ενεργητικότητα, δημιουργική σκέψη και δυναμισμό, διάθεση για αυτοβελτίωση και όραμα. Αντιμετωπίζουν την κάθε πρόκληση ως ευκαιρία ενδυνάμωσης του εαυτού τους και θεωρούν την αξιολόγηση ως βασικό παράγοντα εξέλιξης των επαγγελματικών τους δυνατοτήτων. Συμμετέχουν ενεργά σε σεμινάρια επειδή πιστεύουν στη δια βίου μάθηση. Θεωρούν την ποιότητα ως βασικό πυλώνα της επαγγελματικής τους συμπεριφοράς και υιοθετούν τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει ο Οργανισμός για την ολοκληρωμένη λειτουργία του.

Όλοι οι συνεργάτες μας επωφελούνται από ένα σύνολο παροχών, αλλά κυρίως από το προνόμιο να αποτελούν μέρος της μεγάλης μας εκπαιδευτικής οικογένειας.

Θέσεις εργασίας

 

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού διαχειρίζεται με εχεμύθεια και διακριτικότητα τα βιογραφικά σημειώματα που λαμβάνει. Στη συνέχεια, πραγματοποιεί συνεντεύξεις με τους υποψηφίους που πληρούν τις προδιαγραφές των θέσεων και τέλος επιλέγονται οι καταλληλότεροι υποψήφιοι.

Ανοιχτές θέσεις εργασίαςΔάσκαλος Κινεζικής Γλώσσας

Σχετικά με τον ρόλο:

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα αναζητούν να προσλάβουν δάσκαλο με άπταιστη γνώση προφορικής και γραπτής επικοινωνίας στην Κινεζική και Ελληνική Γλώσσα.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Διδασκαλίας
  • Διδακτική Επάρκεια
  • Άριστος χειρισμός αγγλικής, κινέζικης και ελληνικής γλώσσας σε προφορικό και γραπτό επίπεδο

Επιθυμητά προσόντα:

  • Εμπειρία στην διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας ως δεύτερης ξένης γλώσσας

Εάν θέλεις να μοιραστείς το όραμα μας και να εξελιχθείς, σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον περιμένουμε το βιογραφικό σου.

Για την αποστολή του Βιογραφικού σας συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί:

  • Max. file size: 512 MB.
  • Please prove you are human by selecting the Tree.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.