Εταιρική Κοινωνική ΕυθύνηΤο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Εκπαιδευτηρίων Δούκα “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ σχεδιάστηκε και υλοποιείται με γνώμονα τις θεμελιώδεις Αρχές του Οργανισμού μας, οι οποίες και διέπουν την ευρύτερη φιλοσοφία μας.

Η Κοινωνική Προσφορά, ο Εθελοντισμός, η Σεβασμός στο Περιβάλλον, η Ενσυναίσθηση και όχι μόνο είναι Αξίες άρρηκτα συνδεδεμένες με την κουλτούρα του Οργανισμού μας.

Αξίες που μέσα και από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ” καθημερινά μεταλαμπαδεύουμε στους μαθητές του Σχολείου μας.

Αξίες που μετουσιώνονται σε πράξεις μέσα από το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και την ανάληψη πρωτοβουλιών, που αποσκοπούν στην ενημέρωση και αφύπνιση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Σκοπός του συγκεκριμένου Προγράμματος είναι να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση Κοινωνικών & Περιβαλλοντικών ζητημάτων αναγνωρίζοντας την ευθύνη που αναλογεί στον καθένα μας μεμονωμένα αλλά και στον Οργανισμό μας, ως σύνολο.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Ευθύνη απέναντι στην Κοινωνία & το Περιβάλλον μάς αφορά όλους. Ό,τι καλό κάνουμε εμείς, σήμερα, αποτελεί παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, ενώ με τις πράξεις και τις δράσεις μας γινόμαστε παράδειγμα προς μίμηση στους νεότερους.