100 χρόνια Εκπαιδευτήρια ΔούκαΤο 2017, συμπληρώθηκαν 100 χρόνια δημιουργικής πορείας για τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, έναν Εκπαιδευτικό Οργανισμό που αντλεί δύναμη από τη μακρόχρονη παρουσία του στον χώρο της Παιδείας και συνεχίζει να διαγράφει μακρά ιστορία με στήριγμα την Παράδοση και έμφαση στη διαρκή Πρόοδο.

Η φιλοσοφία μας εξελίχθηκε με το πέρασμα των ετών, χωρίς να χαθεί η αρχική μας ταυτότητα, συνοψίζοντας το εκπαιδευτικό μας έργο σε τρεις έννοιες με ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία: Γνώσεις – Δεξιότητες – Αξίες.

Συνεχίζουμε το πολύπλευρο έργο μας, αντλώντας δύναμη από την ιστορία μας και υιοθετώντας μια σύγχρονη ολιστική θεώρηση της Παιδείας, με όραμα και καινοτόμες πρακτικές, που παραπέμπει σε ένα Σχολείο πιο Δημιουργικό, πιο Ευχάριστο, πιο Χρήσιμο και πιο Αποτελεσματικό.

Με πάνω από έναν αιώνα δράσης, συνεχίζουμε τη δημιουργική μας πορεία, με επίκεντρο το κάθε παιδί και τη μοναδικότητά του, διαμορφώνοντας τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε οι μαθητές να μπορέσουν να εξελιχθούν σε Παγκόσμιους Πολίτες με Ελληνική Ταυτότητα.

Δείτε το επετειακό Λεύκωμα των 100 χρόνων