“ΛΥΣΙΑΣ 2020”! Παιχνίδι για…σπίτι!

O 24ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός “ΛΥΣΙΑΣ 2020″ ξεκίνησε δυναμικά την πορεία του και τώρα μας καλεί να παίξουμε από το σπίτι!  

Με παράταση της Α’ φάσης του Διαγωνισμού έως τις 14 Απριλίου, ο “ΛΥΣΙΑΣ” προτείνει μία δημιουργική και εκπαιδευτική διέξοδο για παιδιά από Δ’ Δημοτικού μέχρι Γ’ Λυκείου, που μπορούν από την ασφάλεια του σπιτιού τους να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με τρόπο διασκεδαστικό και ευχάριστο.  

#ΜένουμεΣπίτι λοιπόν, και παίζουμε “ΛΥΣΙΑ” από το site www.lysiasedu.org του Διαγωνισμού. Με σύνθημα “Ψάχνω – Βρίσκω – Απαντώ”, διασκεδάζουμε μαθαίνοντας και συμβάλλουμε στην προσπάθεια των διοργανωτών να ενισχύσουν το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, που συγκεντρώνουν, για κάθε συμμετοχή, ένα ποσό για τους σκοπούς του Συλλόγου.  

Ο Διαγωνισμός διεξάγεται σε 2 φάσεις: η πρώτη παρατείνεται μέχρι τις 14 Απριλίου, ενώ η τελική θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου σε προκαθορισμένα εξεταστικά κέντρα ΛΥΣΙΑ.  

Διοργανωτής του “Λυσία 2020” είναι τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ, ενώ η COSMOTE και η MICROSOFT είναι οι Μεγάλοι Χορηγοί του Διαγωνισμού, οι οποίοι πλαισιώνονται από άλλους σημαντικούς Χορηγούς και Υποστηρικτές.