ΥποτροφίεςΌραμα του Τμήματος Υποτροφιών είναι να αναδεικνύουμε ολόπλευρα αριστούχους μαθητές, οι οποίοι, όντας Απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, θα εμπνεύσουν ως ηγέτες του αύριο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Υποτροφιών, τηλ. 210 6186131, email: [email protected].

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών του σχολείου μας περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες:


																																	

Α. Υποτροφίες προς Νέους Μαθητές – “Εξωτερικές Υποτροφίες” 

Από το 2012, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα απονέμουν, μετά από εξετάσεις, Εξωτερικές Υποτροφίες σε μαθητές που προέρχονται από άλλα σχολεία και την προσεχή σχολική χρονιά θα φοιτήσουν στο Γυμνάσιο, το Λύκειο και το International Baccalaureate.

Το πρόγραμμα εξωτερικών υποτροφιών μας έχει βραβευθεί από τον θεσμό “Education Business Awards” στην κατηγορία «Επιβράβευση Αριστείας» με 2ο βραβείο (2017) και 1ο βραβείο (2016).

Για το σχολικό έτος 2023-24, οι εξετάσεις των εξωτερικών υποτροφιών θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων μας.

Στις εξετάσεις μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές από ΣΤ’ Δημοτικού έως Β’ Λυκείου και Ι.Β. που δεν φοιτούν στο σχολείο μας και επιδεικνύουν συστηματικά Υψηλή Ακαδημαϊκή Επίδοση ή έχουν λάβει Αθλητικές ή Πολιτιστικές ή Μαθητικές Διακρίσεις.


																																	
							

B. Χορηγούμενες Υποτροφίες προς Νέους Μαθητές – Υποτροφίες “Stelios HajiIoannou

Από το 2015, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Stelios Philanthropic Foundation του αποφοίτου των Εκπαιδευτηρίων μας, κ. Στέλιου Χατζηιωάννου, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα απονέμουν πλήρεις Υποτροφίες Yψηλής Aκαδημαϊκής Eπίδοσης. Για το σχολ. έτος 2023-24 χορηγούνται 2 πλήρεις Υποτροφίες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους μαθητές που προέρχονται από άλλα σχολεία, ολοκληρώνουν τη Γ’ Γυμνασίου και επιθυμούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα International Baccalaureate στα Εκπαιδευτήρια μας, ξεκινώντας τη φοίτησή τους στο προπαρασκευαστικό τμήμα PRE-IB της Α’ Λυκείου.

Για τη χορήγηση των υποτροφιών “Stelios Haji-Ioannou” λαμβάνονται υπόψη ακαδημαϊκά, κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

​Για το σχολικό έτος 2023-24 οι εξετάσεις των υποτροφιών θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στο σχολείο μας.

 

Μάθε περισσότερα εδώ

Γ. Υποτροφίες προς Μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Δούκα – “Εσωτερικές Υποτροφίες”

Οι Υποτροφίες αυτές αφορούν στους ήδη φοιτώντες μαθητές μας και ισχύουν για τις τάξεις από Α’ Γυμνασίου έως Γ’ Λυκείου και Ι.Β. Βασίζονται σε κριτήρια που έχουν να κάνουν με τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των μαθητών μας, την προσωπικότητά τους, τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους σε ποικίλους διαγωνισμούς και δραστηριότητες.

Μάθε περισσότερα εδώ