*Εικονική Επιχείρηση 2022*| Διαγωνισμός Καλύτερων Promo Video! Ψηφίζουμε για τον D-ικό μας Budd-e!

Το Δικό μας Σχολείο συμμετέχει, για ακόμη μία χρονιά, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα *Εικονική Επιχείρηση*, το οποίο υλοποιείται από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, (ΣΕΝ/JA Greece), με  σκοπό την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, τον χρηματοοικονομικό εγγραματισμό και την καλλιέργεια και ενίσχυση ικανοτήτων, δεξιοτήτων και στάσεων των μαθητών, ώστε να συνειδητοποιήσουν την κοινωνική ευθύνη τους ως μελλοντικοί επαγγελματίες με σεβασμό προς το κοινό καλό και το περιβάλλον.

Οι μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν μια “εικονική” επιχείρηση, να σχεδιάσουν και να παράξουν προϊόντα ή υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε διαπιστωμένες κοινωνικές ανάγκες, είναι φιλικές προς το περιβάλλον και διακρίνονται από καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό,  η φετινή υποψηφιότητα της Ομάδας Επιχειρηματικότητας των Εκπαιδευτηρίων μας, υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Οικονομικών, Α. Στριαφτάρα, αφορά στη δημιουργία ενός robot, του Budd-e, το οποίο παρέχει υπηρεσίες σε νοσοκομεία. O Budd-e αναλαμβάνει τη γραμματειακή υποστήριξη, παίρνει παραγγελίες και μεταφέρει φαγητό, αλλά πάνω από όλα υποστηρίζει τη μελέτη, διασκεδάζει, παίζει και δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Και λίγο πριν την την πραγματοποίηση του online live event, την Παρασκευή 18.03.2022, στις 16.00, σας προσκαλούμε να στηρίξετε το project των παιδιών και να ψηφίζετε τη συμμετοχή τους! Πώς;

📍 Βρείτε την πρόταση της Ομάδας μας εδώ:  https://jagreece.org/promovoting/ 

📍 Επίλέξτε και ψηφίστε, από τις  28.02 έως και τις 11.ο3.2022

📍 Κάντε τον Δ-ικό μας Budd-e τον καλύτερο φίλο όλων των παιδιών, που χρειάζονται τη βοήθειά του.