ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: “STREAM”

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε ηΕπιστημονική Ημερίδα “STREAM: Από το STEM… και το STE[A]M… στο ST[R]EAM –Αναζητήσεις γύρω από μια σύγχρονη εκπαιδευτική προσέγγιση”,αποδεικνύοντας το έντονο ενδιαφέρονγια τις καινοτόμες εξελίξεις στο χώρο της Εκπαίδευσης. 

Στην Ημερίδα μίλησαν διακεκριμένοι επιστήμονες κι εξέχουσες προσωπικότητες από την ακαδημαϊκή και πολιτιστική ζωή, όπως οι:Χρήστος Χωμενίδης,Κώστας Βαρώτσος,Κώστας Συνολάκης,Γιώργος Δάσιος, ,Άρης Μαυρομμάτης,Θοδωρής Αναγνωστόπουλοςκαι ο Anthony Salcito. 

Χαιρετισμό απηύθυναν η Βουλευτής και Τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας,Νίκη Κεραμέωςκαι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου,Γιώργος Πατούλης.
Από το Σχολείο μας, η  Γενική Διευθύντρια Εκπαίδευσης,Ελένη Ι. Δούκακήρυξε την έναρξη εργασιώνκαι ο Διευθύνων Σύμβουλος,Κωνσταντίνος Ι. Δούκαςπαρουσίασε τις νέες προοπτικές που ανοίγονται για την εκπαίδευση.Ο Υπεύθυνος Πληροφορικής & Ψηφιακής Εκπαίδευσης,Βασίλης Οικονόμουπραγματοποίησε τηνεισαγωγική εισήγηση και έθεσε τα ερωτήματα που απασχόλησαν Ομιλητές και Σύνεδρους.