ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ| 18.04.2021

… γιατί μας ενώνουν D|εσμοί Αίματος

Τα Εκπαιδευτήριά μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων, τον Αθλητικό Σύλλογο-ΑΣΕΔ και το Σύλλογο Αποφοίτων-ΣΑΕΔ, στo πλαίσιo της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς το συνάνθρωπο, διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Εάν είστε από 18 έως 65 ετών, χωρίς πρόβλημα υγείας και ζυγίζετε πάνω από 50 κιλά, σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις του Σχολείου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Είναι σημαντικό να είστε ξεκούραστοι και να έχετε φάει ένα ελαφρύ γεύμα. Αίμα μπορείτε να δίνετε κάθε 3 μήνες. Η διαδικασία κρατάει 10-20 λεπτά, είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής.

Κατά την προσέλευσή σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο και να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.

Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών. Για την αποφυγή συνωστισμού σας παρακαλούμε να κλείνετε ραντεβού ηλεκτρονικά, ΕΔΩ

Και μην ξεχνάτε! Μία  μονάδα αίματος μπορεί να βοηθήσει να σώσει τη ζωή τριών συνανθρώπων μας.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο gov.gr, οι Εθελοντές Αιμοδότες μπορούν να μεταβούν στα σημεία αιμοδοσίας στέλνοντας SMS στο 13033 με κωδικό 1.