Η΄ Διασχολικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Γυμνασίων *Ρήσεις και Αντιρρήσεις* | Η Ομάδα μας *Σαρώνει* τις D*ιάκρισεις

Πλήθος διακρίσεων, ανάμεσα σε 38 σχολεία, για την Ομάδα Ρητορικής του Γυμνασίου μας κατά τους  Η΄ Διασχολικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Γυμνασίων *Ρήσεις και Αντιρρήσεις* 2023-24!
Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας της Ομάδας Ρητορικής του Γυμνασίου μας  διαγωνίστηκαν σε 3 αγωνίσματα: την Εκφραστική Ανάγνωση, τον Αυθόρμητο Λόγο και τους Διττούς Λόγους αποκομίζοντας την πλούσια εμπειρία της αλληλεπίδρασης και συνεργασίας με συμμαθητές τους άλλων Γυμνασίων, αλλά και σημειώνοντας εξαιρετικές επιτυχίες!

Στο αγώνισμα του Αυθόρμητου Λόγου:

  • Η Αγγελική Μπιρμπάκου κατέκτησε την 1η θέση, σε σύνολο 89 ομιλητών
  • Η Νόνικα Λέντζα διακρίθηκε στην 3η θέση!

Στο Αγώνισμα της Εκφραστικής Ανάγνωσης:

  • Η Οικονόμου Αλεξάνδρα αναδείχθηκε στην 4η θέση, σε σύνολο 92 ομιλητών
  • Η Τεριακίδου Λυδία κατέλαβε την 9η θέση

Στο διαγωνισμό Αφίσας η Μπίσια Χριστίνα κατέλαβε τη 2η θέση

Στο αγώνισμα των Διττών Λόγων:

  • Η μικτή ομάδα στην οποία μετείχε ο μαθητής Βυθούλκας Νικόλας κατέκτησε και τις 2 νίκες και αναδείχθηκε 1η βαθμολογικά. Ο Νίκος βραβεύτηκε και ως ο καλύτερος ομιλητής της διοργάνωσης, ανάμεσα σε 140 ομιλητές.
  • Η μικτή ομάδα στην οποία συμμετείχε ο Καραχάλιος Σπύρος αναρριχήθηκε στην 6η θέση με 2 στις 2 νίκες. Ο Σπύρος, μάλιστα, κατέκτησε τη 2η θέση ως καλύτερος ομιλητής.

Τη διοργάνωση στελέχωσε και η Απόφοιτός μας, Βάγια Σοφία, που συμμετείχε ως μέλος των κριτικών επιτροπών.
Η Ομάδα μας κλείνει την *αγωνιστική της πορεία με τον πιο δυναμικό τρόπο και συνεχίζει την προετοιμασία της για την επόμενη σχολική χρονιά!

Θερμά συγχαρητήρια και ευχές για μια λαμπρή συνέχεια στα παιδιά και στην Υπεύθυνη Καθηγήτρια τους, Φιλόλογο,  Κ. Δρύλλη!