Η Ελένη Δούκα βραβεύεται για το Γυναικείο Επιχειρείν στο 2ο Συνέδριο Γυναικών

Στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου Γυναικών «Σύγχρονες Γυναίκες – Πετυχημένες Μάνατζερ» που πραγματοποιήθηκε στις 22.03.2023,  στο ΕΒΕΑ, η Γενική Διευθύντρια Εκπαίδευσης των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Ελένη Δούκα, βραβεύτηκε για τη δράση της ως επιτυχημένη γυναίκα μάνατζερ στον τομέα της Εκπαίδευσης.

Η κ. Δούκα, αναφέρθηκε στον ρόλο της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που πρέπει να επιδεικνύει σήμερα ένας μάνατζερ, ειδικά αν είναι γυναίκα, προκειμένου να υπηρετήσει τον στόχο και τον σκοπό της επιχειρηματικής του δραστηριότητας αλλά κυρίως, να υποστηρίξει συναισθηματικά και ψυχολογικά την ομάδα των πολύτιμων συνεργατών του. Τόνισε επίσης, ότι στον τομέα της Εκπαίδευσης, η ευθύνη απέναντι στους μαθητές, τις μαθήτριες και τους γονείς τους είναι πολύ μεγάλη, μια που η αποστολή του Σχολείου είναι να προετοιμάσει την επόμενη γενιά πολιτών και ανθρώπων.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Δύο Φίλων, του ΕΒΕΑ, του «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» και της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας».