ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ CAREER DAY 2021

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, που η επιστήμη και η τεχνολογία εξελίσσονται ραγδαία και νέοι επαγγελματικοί τομείς διαμορφώνονται διαρκώς, στο πλαίσιο μάλιστα και μίας νέας παγκόσμιας συνθήκης, είναι πλέον αναγκαίο οι μαθητές να είναι ενημερωμένοι και επίκαιροι για την κατάλληλη διαχείριση των σύγχρονων προκλήσεων.
Η Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης, που υλοποιείται στο Σχολείο μας τα τελευταία 29 χρόνια, είναι η κορύφωση ενός συνόλου δράσεων σχετικών με τη διαχείριση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας.
H φετινή διοργάνωση, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή. Προσαρμοσμένη, μάλιστα, στις απαιτήσεις και στις ιδιάζουσες συνθήκες των ημερών αξιοποιώντας τα οφέλη της τεχνολογίας, η εκδήλωση έγινε  διαδικτυακά και παρά τις όποιες δυσκολίες ήταν επιτυχής.
Εξαιρετικός ήταν ο Κεντρικός Ομιλητής, κ. Αναστάσιος Σταλίκας, Πρόεδρος στο Τμήμα Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστήμιου & Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Θετικής Ψυχολογίας, που μίλησε για τη θετική ψυχολογία και τα οφέλη της στη ζωή μας. Ενέπνευσε ιδιαίτερα τους μαθητές μας με τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες του οι οποίοι, με τη σειρά τους,  έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τα πολύ εύστοχα & ειλικρινή τους ερωτήματα.
Ακολούθησαν 6 παράλληλες ομάδες ομιλιών με  25 σημαντικούς και διακεκριμένους επαγγελματίες & πανεπιστημιακούς καθηγητές  και 12 συντονιστές καθηγητές.