Μύθοι & Πραγματικότητα για το Διαδίκτυο από τον Μανώλη Σφακιανάκη

Στο πλαίσιο εστιασμένων δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης, το Σχολείο μας πραγματοποίησε εκδήλωση για τους κινδύνους από τη χρήση του Διαδικτύου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Με το σκεπτικό ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη, ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης, Υποστράτηγος, Βοηθός Επιτελάρχη Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και Επόπτης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μίλησε σε γονείς και μαθητές με θέμα «Διαδίκτυο: Μύθοι και Πραγματικότητα. Τι μέλλει γενέσθαι;».

Χαιρετισμούς απηύθυναν, η κ. Ελένη Δούκα-Πατέρα, εκ μέρος της Γενικής Διεύθυνσης των Εκπαιδευτηρίων μας,αλλά και ο κ. Γεώργιος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση συντόνισαν οι μαθητές μας & Microsoft Student Ambassadors, Χρυσάνθη Πατέρα, Παναγιώτης Οικονόμου και Γιώργος-Νικηφόρος Αυγουστίδης, ενώ ο θεατρικός όμιλος του Γυμνασίου μας παρουσίασε θεατρικό δρώμενο, υπό την καθοδήγηση της Φιλολόγου, κ. Π. Μπέτσιου.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Στάση Ζωής» του Σχολείου, το οποίο, μεταξύ άλλων, έχει ως στόχο να αφυπνίσει την ελληνική κοινωνία γύρω από σημαντικά θέματα που απασχολούν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.