Παίζουμε Μαζί· Μαθαίνουμε Μαζί· 11 Χρόνια με τα Special Olympics Hellas

Έντεκα χρόνια μαζί με τα Special Olympics Hellas! Έντεκα χρόνια, αδιάκοπα προσπαθούμε με όραμα κοινό και συνδιοργανώνουμε την Επίδειξη Προγράμματος Εξάσκησης Κινητικών Δεξιοτήτων (ΜΑΤΡ – Motor Activities Training Program) για αθλητές με νοητική αναπηρία. Για την κατανόηση, την αποδοχή και την ένταξη των παιδιών με αναπηρία! Για τη συμπερίληψη στο σχολείο, την κοινωνία, τη ζωή. Την κοινή μας ζωή!

Έτσι, και φέτος τα χαμόγελα των παιδιών γέμισαν το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών – ΟΑΚΑ. Όλων μας των παιδιών που αθλήθηκαν και έπαιξαν ΜΑΖΙ! Και με το σύνθημα αυτό, “Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί” δημιουργήθηκε και η αφίσα της ενδέκατης διοργάνωσης, για τις ζωγραφιές τηςοποίας συν-έπραξαν εικαστικά – και άκρως D- ημιουργικά τα Γενναία Παιδιά της Ειδικής Προσχολικής Αγωγής της ΕΛΕΠΑΠ και οι μαθητές του τμήματος Προνηπίων ΠΝ3 των Εκπαιδευτηρίων μας. Οι ζωγραφιές τους αποτυπώνουν τις υπέροχες στιγμές που βίωσαν τα παιδιά κατά τη συνάντησή στον κήπο του Νηπιαγωγείου μας.

 

Μαζί μας στη σπουδαία αυτή  γιορτή:

ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΙΛΙΟΥ
ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΛΙΟΥ
ΕΙΔΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΙΛΙΟΥ
2ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΕΠΑΠ
1ο 12ΘΕΣΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΠΑΠ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΒΟΥΛΑΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ “ΚΡΙΚΟΣ” ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ “Η ΧΑΡΑ”
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ
ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ευχαριστούμε θερμά την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς επίσης, και την ομάδα εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού “Σαμαρείτες” για τη φροντίδα τους.