Πανελλάδικες 2023| Οι D·ικές μας Επιτυχίες

Περήφανοι ακόμη μία φορά, ακόμη μία χρονιάΓ για τα παιδιά μας, τους Αποφοίτους, πλέον, του 2023, οι οποίοι συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση επιτυχιών ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις, που εξασφαλίζουν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά  Ιδρύματα της χώρας μας, σε ποσοστό που αγγίζει το  100% .

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι  με τις βάσεις εισαγωγής σε όλα τα επιστημονικά πεδία  σε ότι αφορά  τις σχολές υψηλής ζήτησης να σημειώνουν άνοδο, οι απόφοιτοί μας εισάγονται σε αυτές της Αττικής, σε ποσοστό που ξεπερνά το 60%. Παράλληλα, σε ποσοστό 50% οι φετινοί μας απόφοιτοι εισάγονται σε σχολές της 1ης τους επιλογής.

Σημαντικές Διακρίσεις:
Η Μαρούσα Λογοθέτη εισάγεται στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, ενώ η Ελένη Χόλη εισάγεται στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, το Σχολείο μας, με το σύγχρονο παιδαγωγικό πλαίσιο, το ορθά στοχευμένο και πλήρες ακαδημαϊκό πρόγραμμά του, τη συνεχή ψυχοσυναισθηματική στήριξη των μαθητών του και το ήθος που τους έχει καλλιεργήσει, συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία αυτή.

Θερμά συγχαρητήρια και Καλές σπουδές στους αποφοίτους μας!