Πανελλήνιος Διαγωνισμός *Hack the Map*: Η Βραβευμένη Ομάδα *Φούλ του Ρήγα* παρουσιάζει D-ιαδικτυακά! 18.12.2021 @12.00

Δύο εκπρόσωποι της σχολικής Ομάδας του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων μας “Φουλ του Ρήγα” (Διαμαντοπούλου Δημητρία, Κουτσούρη Κλειώ, Μέξη Ελένη Παρασκευή, Μπράτης Διονύσης, Τσούκας Γιώργος), η οποία κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία τρισδιάστατου ψηφιακού παιχνιδιού στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Hack the Map: Η Χάρτα του Ρήγα, υπό την επίβλεψη των υπεύθυνων Καθηγητριών Κορασίδη Ανδριάνας, Μερκούρη Αθηνάς, Μπαλαμπέκου Ματίνας θα παρουσιάσουν το έργο τους και θα μιλήσουν για την εμπειρία της συμμετοχής τους σε αυτή τη δράση.

Η διαδικτυακή παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο προετοιμασίας του φετινού Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Hack the Map: Φανταστικοί Κόσμοι, που διοργανώνεται από το Ίδρυμα Ωνάση και την Ωνάσειο Βιβλιοθήκη, το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, 12:00-14:00.

Για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, είναι δυνατή η εγγραφή τους στην εκδήλωση ΕΔΩ, μέχρι και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, θα λάβουν έναν μοναδικό ατομικό σύνδεσμο πρόσβασης από την πλατφόρμα του Zoom, με τον οποίο και θα συνδεθούν.