Πιστοποιήσεις Microsoft Office Specialist στα Εκπαιδευτήριά μας· Με τη Συνεργασια της ACTA

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα προετοιμάζουν μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και ενηλίκους για τις πιστοποιήσεις πληροφορικής Microsoft® Office Specialist (MΟS) ενώ παράλληλα, λειτουργούν ως εξεταστικό κέντρο όχι μόνο για τους μαθητές του Σχολείου αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκινήσαμε συνεργασία με την ACTA, τον ελληνικό φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η ACTA είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος των πιστοποιήσεων της αμερικάνικης Certiport, του μεγαλύτερου φορέα πιστοποίησης ψηφιακών δεξιοτήτων. Παράλληλα, είναι και αποκλειστική αντιπρόσωπος της αυθεντικής πιστοποίησης της Microsoft (MOS) στην Ελλάδα.

Στα Εκπαιδευτήριά μας θα αναλάβει την προετοιμασία για την παραπάνω πιστοποίηση αλλά και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MOS που αξιολογεί τις δεξιότητες μαθητών από όλο τον κόσμο στις εφαρμογές του Microsoft Office. Ο τελικός διεξάγεται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ και οι προκριματικοί στην Ελλάδα, με τους 100 καλύτερους να διαγωνίζονται στον Ελληνικό Τελικό. Οι 3 νικητές ταξιδεύουν στην Αμερική, με πληρωμένα τα έξοδα, για να διεκδικήσουν μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Η πιστοποίηση MOS αποδεικνύει την υψηλή απόδοση του χρήστη στις εφαρμογές του Microsoft® Office και αποτελεί το πρώτο παγκόσμιο πρότυπο παραγωγικότητας και γνώσης των εφαρμογών Microsoft® Office. Είναι αναγνωρισμένη από περισσότερα από 1800 πανεπιστήμια και κολλέγια στον κόσμο και αποτελεί σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική εξέλιξη και σταδιοδρομία σε όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματικούς τομείς. Το ελληνικό πιστοποιητικό είναι αποδεκτό από το ΑΣΕΠ και τους υπόλοιπους διαγωνισμούς του Δημοσίου.