ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ| ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ “ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ”

Ακόμη μία σπουδαία κατάκτηση για την Ομάδα Ρητορικής Γυμνασίου *Modus Vivendi*, η οποία κατέκτησε την Πρώτη Θέση στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εικονικών Δικών ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ.
Με μία εξαιρετική εμφάνιση, σε σε μια ιδιαίτερα απαιτητική διοργάνωση και μακριά από τον φυσικό χώρο του Σχολείου, οι μαθητές μας όχι μόνο επέδειξαν ρητορική δεινότητα, ομαδοσυνεργατικότητα και ήθος, αλλά, παράλληλα, έστειλαν το D|ικό τους  μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλους εμάς·  εάν υπάρχει θέληση και υπομονή, όλα τα εμπόδια υπερνικώνται. 

Η Ομάδα μας κατετάγη πρώτη στη Β΄ Προκριματική Φάση του προαναφερθέντος Διαγωνισμού (28.03.2021), λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία, μετά από τρεις νίκες σε ισάριθμες δίκες και δύο ατομικές διακρίσεις στους τρεις καλύτερους ομιλητές ημέρας (Φίλιππος Ακύλας Καλούδης στη 2η θέση & Δημοσθένης Σωτηρόπουλος στην 3η θέση) και προκρίθηκε στην Τελική φάση.

Αναλυτικά, η πορεία της *Modus Vivendi* σε όλη τη διάρκεια της Tελικής Φάσης του Διαγωνισμού είχε ως εξής:

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ 

1Η ΘΕΣΗ: MODUS VIVENDI

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ στους 3 Καλύτερους Ομιλητές Ημέρας
– Φίλιππος Ακύλας Καλούδης, 1η θέση
– Αντώνης Μισθός, 2η θέση

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ

1Η ΘΕΣΗ: MODUS VIVENDI

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
– Καλύτερος Ομιλητής Τελικού: Δημοσθένης Σωτηρόπουλος

Τα πιο Θερμά μας Συγχαρητήρια και στη Φιλόλογο –  Υπεύθυνη Καθηγήτρια Ρητορικής Γυμνασίου, Κορίνα Δρύλλη για το σημαντικό εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό έργο της.