Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα Unifrog από το Doukas University Placement Center

Το Doukas University Placement Center, το σύγχρονο, εξειδικευμένο και πλήρως ενημερωμένο Γραφείο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα για τις Σπουδές στο Εξωτερικό, δίπλα στους μαθητές, με μία ακόμη καινοτόμο και εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία: την ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα Unifrog, μία κορυφαία πλατφόρμα Πανεπιστημίων και Σταδιοδρομίας

Το προσεχές διάστημα, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Τμήματος International Baccalaureate [Pre-IB, του ΙΒ1], του GCE [Year 1] και της Β’ Λυκείουτου Σχολείου μας, στο πλαίσιο της της γενικότερης εξοικείωσής τους με τη διαδικασία ανεύρεσης Πανεπιστημίων και της καλύτερης προετοιμασίας για την αίτησή τους σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα του Εξωτερικού, θα αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Η ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα Unifrog έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τους μαθητές στη λήψη  ενημερωμένων αποφάσεων για το μέλλον τους παρέχοντάς τους  ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα και τις φιλοδοξίες του. Τα βασικά χαρακτηριστικά της Unifrog περιλαμβάνουν:

  • Εργαλεία Αναζήτησης Πανεπιστημίων: Kριτήρια Eισαγωγής, Δίδακτρα, Ranking κα.
  • Εξερεύνηση Επιλογών και Προοπτικών Σταδιοδρομίας: Τεστ Προσωπικότητας, Προφιλ Ενδιαφερόντων, Διαδικτυακά Σεμινάρια.

Για κάθε επιμέρους επάγγελμα, μάλιστα, εμφανίζονται οι δεξιότητες που χρειάζεται να έχει ο υποψήφιος. Με τον τρόπο αυτό, δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν ή να ενισχύσουν τις αντίστοιχες δεξιότητες κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο Εκπαιδευτήρια Δούκα, έτσι ώστε να ανταποκριθούν με μεγαλύτερη ασφάλεια στις προϋποθέσεις εισαγωγής των συγκεκριμένων σχολών ενδιαφέροντος.

  • Εφαρμογές: με στοιχεία τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο CV ή/και στο personal statement ή motivational letter των αιτήσεων, που θα υποβάλουν στα Πανεπιστήμια.