Σπουδές Art & Design· Αποκλειστική Συνεργασία των Εκπαιδευτηρίων μας με το University of the Arts London

Το Τμήμα BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice των Εκπαιδευτηρίων μας εγκαινιάζει αποκλειστική συνεργασία με το παγκοσμίου φήμης και αναγνώρισης University of the Arts London – UAL.

 

Το BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice είναι ένα προπαρασκευαστικό πρόγραμμα για μαθητές που επιθυμούν να σπουδάσουν Art & Design στο εξωτερικό και να εισαχθούν κατευθείαν στο πρώτο έτος του Bachelor.

To UAL διαμορφώνει τις τάσεις του μέλλοντος σε design, τέχνη, μόδα και καλλιτεχνική δημιουργία. Είναι το 2ο καλύτερο πανεπιστήμιο καλών τεχνών στον κόσμο. Οι περισσότεροι νικητές του Βραβείου “British Designer of the Year” είναι απόφοιτοι του UAL, συμπεριλαμβανομένου του 4 φορές νικητή Alexander McQueen και του πιο πρόσφατου νικητή, Daniel Lee. Απόφοιτοί του έχουν λάβει βραβείο Turner, είναι Ακαδημαϊκοί της Βρετανίας, Royal Designers for Industry, καθώς και νικητές Βραβείων Olivier, BAFTAs, Golden Globe και Oscars.

Από αυτή τη συνεργασία με το UAL, οι μαθητές του BTEC των Εκπαιδευτηρίων μας λαμβάνουν σημαντικά εφόδια για τις μετέπειτα σπουδές τους.

Συγκεκριμένα, παρακολουθούν αποκλειστικά εργαστήρια (workshops) με καθηγητές του UAL, επωφελούνται από συμβουλευτική για τις αιτήσεις εισαγωγής και τα Portfolio που υποβάλλουν και πραγματοποιούν επισκέψεις στα κολλέγια του UAL.

Με τον τρόπο αυτόν, η ένταξή τους θα μπορεί να γίνει ομαλά σε ένα προπτυχιακό πρόγραμμα στα εξής 3 κολλέγια του UAL: το Camberwell College of Arts, το Chelsea College of Arts και το Wimbledon College of Arts (CCW).

Όσοι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας  εισαχθούν σε προπτυχιακό πρόγραμμα του UAL, δικαιούνται έκπτωση 20% στα δίδακτρα.

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα είναι το μοναδικό σχολείο στην Ελλάδα, και από τα ελάχιστα στον κόσμο, που το UAL έχει επιλέξει ως partner.