Στην Kαρδιά της Τέχνης· Final Major Show 2022 από το BTEC Foundation Diploma in Art & Design & Media Practice

Η καρDιά της Τέχνης χτυπά D-υνατά, εδώ στο D-ικό μας Σχολείο! Με την καθιερωμένη Ομαδική Έκθεση των σπουδαστών του  Τμήματος BTEC Foundation Diploma in Art & Design & Media Practice, στην Ελλάδα!
Όπως κάθε χρόνο, τα παιδιά, μέσα από μία ευέλικτη, σύγχρονη και δημιουργική εκπαιδευτική διαδικασία, εργάστηκαν, σχεδίασαν, υλοποίησαν και παρουσίασαν τα τελικά τους project.

Έργα, που αναδεικνύουν  τη φαντασία, την πηγαία εικαστική έκφραση, την κριτική σκέψη κι αντίληψη, αλλά και την ουσιαστική κατανόηση της θεωρητικής γνώσης.

Το Final Major Show αποτελεί το επιστέγασμα της συστηματικής προετοιμασίας, σε ένα μεγάλο εύρος καλλιτεχνικών αντικειμένων, που πραγματοποιείται  από το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice στην Ελλάδα, το οποίο εξασφαλίζει με 100% ποσοστό επιτυχίας την εισαγωγή των υποψηφίων σε σημαντικές σχολές Art & Design παγκοσμίως.

 

 

Θερμά  Συγχαρητήρια στους σπουδαστές μας, αλλά και στην ομάδα των Καθηγητών τους για την εξερεύνηση νέων ιδεών και την υψηλή ποιότητα της δημιουργικής δουλειάς!