ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΓΑΠΗ

Μέσα σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, εθελοντές από το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων Δούκα προσέφεραν στιγμές χαράς σε άπορους συνανθρώπους μαςσε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου.Στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Δαΐς, πραγματοποιήθηκεβραδιά αγάπηςπου περιλάμβανε προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας και εορταστικό δείπνο, όπου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε τα Εκπαιδευτήρια Δούκα για αυτή την πρωτοβουλία. 

Επίσης, εθελοντές εκπαιδευτικοί και παιδιά από τη Χορωδία του Σχολείου επισκέφθηκαν τοΚέντρο Βρεφών ΜΗΤΕΡΑγια να προσφέρουν τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε το προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Παράλληλα, μοίρασαν δώρα στα παιδιά, αφηγήθηκαν χριστουγεννιάτικα παραμύθια και διασκέδασαν μαζί τους. 

Παρόμοιες δράσεις έχουν πραγματοποιηθεί ήδη με κοινωνικό, περιβαλλοντικό και εθελοντικό περιεχόμενο ενώ παράλληλα, προγραμματίζονται νέες για το επόμενο έτος, στις οποίες συμμετέχουν εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και διοικητικό προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.