Θ’ Διασχολικοί Διαδικτυακοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης 2023: Επιτυχίες και Διακρίσεις για το Σχολείο μας

Οι μαθητές των Ρητορικών Ομάδων Γυμνασίου & Λυκείου, με μία πολύ δυναμική παρουσία στους Θ’ Διασχολικούς Διαδικτυακούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης 2023, για ακόμη μία φορά “τίμησαν το Σχολείο μας”.
Συγκεκριμένα, οι μαθητές Γ. Σαραμαντής και Σ. Καραχάλιος  συμμετείχαν στο αγώνισμα του Προτρεπτικού Λόγου, εντυπωσιάζοντας τους κριτές με τη στάση τους και τον λόγο τους και ο μαθητής Σ. Καραχάλιος  προκρίθηκε στον τελικό γύρο, ως ο  πρώτος καλύτερος ομιλητής της διοργάνωσης. Παράλληλα, ο Γ. Σαραμαντής αναδείχθηκε στην 7η θέση.

Η Ομάδα Διττών Λόγων του Γυμνασίου μας, αποτελούμενη από τους: Α. Μισθό, Α. Δηλανά, Η. Μπουρουτζόγλου, Γ. Βουλγαρέλη και Σ. Γρηγοριάδη κατέκτησε την 4η θέση βαθμολογικά μεταξύ των 19 Δημοσίων & Ιδιωτικών Γυμνασίων  από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκίδα και την Άνδρο. Αναδείχθηκε, μάλιστα, στους καλύτερους ομιλητές της διοργάνωσης, σε σύνολο 90 μαθητών, ο Α. Μισθός, στην 8η θέση και η Α. Δηλανά στην 14η.

Αναφορικά με την Ομάδα Διττών Λόγων του Λυκείου μας, αποτελούμενη από τους μαθητές:  Κ. Λεμονιά, Ε. Καρακαϊδού, Λ. Σιδερά, Γ. Ντόντο και Π. Καραφύλη, είχαν μία πολύ καλή παρουσία μεταξύ 32 Λυκείων, καταλαμβάνοντας δύο νίκες στον πρώτο γύρο.