Το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Εκπαιδευτηρίων μας· Μια μοναDική Εμπειρία για όλη την Οικογένεια!

Για άλλη μία φορά, η μεγάλη μας Οικογένεια, με τη διοργάνωση του ετήσιου Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Αθλητικού μας Συλλόγου, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων μας, δι·έDωσε το μήνυμα της Αγάπης, της Αλληλεγγύης, της Προσφοράς και της Χαράς.

Όπως κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων διατέθηκε σε κοινωφελή σκοπό, που, φέτος, ήταν η ενίσχυση του έργου της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης W.I.N. HELLAS – Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών.

Η γιορτινή μας αυτή εκδήλωση ήταν μια μοναδική ευκαιρία για να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι μια ολόκληρη μέρα γεμάτη δράσεις, δραστηριότητες, αθλητισμό, παιχνίδι, γνώσεις, εθελοντισμό, σε μία θερμή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Έτσι, επισκέπτες κάθε ηλικίας επισκέφθηκαν τη γεμάτη δώρα, στολίδια και γλυκά, Χριστουγεννιάτικη Αγορά. Δοκίμασαν ροφήματα, λιχουδιές και απίθανες γεύσεις· παρακολούθησαν Διαγωνισμό – Show με κριτές τους Έκτορα Μποτρίνι και Μάρκο Σεφερλή, αλλά και το άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που, φέτος, έγινε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Κωνσταντίνο Ι. Δούκα και την Πρόεδρο της W.I.N Hellas, Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου και πλαισιώθηκε από τη Χορωδία του Σχολείου μας.

 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε Εθελοντική Αιμοδοσία, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων και τον Σύλλογο Γονέων, αλλά κι η πλέον σημαντική αθλητική συνάντηση, ο Αγώνας μπάσκετ “Play 2 Win – Celebrity Basketball Game”, με τη συμμετοχή 60+  διασήμων, για την ενίσχυση των σκοπών της W.I.N Hellas.

 

Μία αληθινά, έμπρακτα, ουσιαστικά ανοιχτή εκδήλωση της Αγάπης (μας)!