Βράβευση στο Μουσείο Φιλελληνισμού για τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό

Στο Μουσείο Φιλελληνισμού πραγματοποιήθηκε η Τελετή Βράβευσης των μαθητών του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων μας για τη 2η θέση που κατέκτησαν στον Πανελλήνιο μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Ο Φιλελληνισμός, η συμβολή του στην απελευθέρωση της Ελλάδος και στην Ευρωπαϊκή Ενοποίηση». Τη βράβευση έκανε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, κ. Ανδρέα Κατσανιώτης.
Στο συγκεκριμένο Διαγωνισμό είχε πάρει μέρος πολυμελής ομάδα, 33 μαθητών, που εργάστηκαν διαδικτυακά την περσινή χρονιά, υπό την καθοδήγηση 11 καθηγητών, διαφορετικών ειδικοτήτων, αλλά και το γενικό συντονισμό της Φιλολόγου, Ε. Νικολαΐδου, ώστε να ετοιμάσουν μια πλούσια επετειακή εκδήλωση για την 25η Μαρτίου και τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Θέμα της εκδήλωσης ήταν η δράση και η προσφορά των σημαντικότερων φιλελλήνων, αλλά και η προβολή της επανάστασης από τον ξένο τύπο.
Την ομάδα των μαθητών εκπροσώπησαν, στην Τελετή Βράβευσης, οι μαθητές μας, Μπαγιώκου Ελίζα και Δάλλας Μιχάλης, υπό τη συνοδεία της κ. Νικολαΐδου, οι οποίοι απεύθυναν ευχαριστίες και παρουσίασαν τη δομή της συνολικής εργασίας.