Βράβευση της μαθητικής Εφημερίδας του Σχολείου μας, D-NEWS

Μία σημαντική στιγμή για τα Εκπαιδευτήριά μας, καθώς, με ιδιαίτερη χαρά, παρευρεθήκαμε στην Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού Μαθητικής Εφημερίδας απο το Σωματείο “Ορίζοντες”, με θέμα “17 προκλήσεις…για έναν καλύτερο κόσμο”, στο πλαίσιο της διάκρισής του Σχολείου μας με το 2ο βραβείο.

Κατά την εκδήλωση, μαθητές, μέλη της Συντακτικής Επιτροπής (Αντώνης Μισθός, Σπύρος Γρηγοριάδης, Μιχάλης Δάλλας, Δήμητρα Καμπυλαυκά και οι αρχισυντάκτες Φίλιππος Καλούδης και Δημοσθένης Σωτηρόπουλος), εκπροσωπώντας και τα υπόλοιπους συντελεστές αυτής της συλλογικής προσπάθειας, πραγματοποίησαν μία 12λεπτη παρουσίαση εκθέτοντας τις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες του μαθητικού εντύπου, τον τρόπο που εργάστηκαν, τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και τη γενικότερη δομή του τεύχους, εντυπωσιάζοντας κριτές και κοινό.

Με μία άρτια σκηνική παρουσία, τα παιδία εντυπωσίασαν το κοινό με τη δεινότητα, την ετοιμότητα και την καλλιέπειά τους, αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα και της συστηματικής ενασχόλησής τους με τη Ρητορική. Με αυτόν τον τρόπο, μάλιστα, αναδείχθηκε πολύπλευρα το ποιοτικό εκπαιδευτικό έργο του σχολείου μας, του μοναδικού ιδιωτικού σχολείου που βραβεύτηκε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό για φέτος.

Θερμά Συγχαρητήρια στη μαθητική μας ομάδα, τις Υπεύθυνες Καθηγήτριες, Α. Κορασίδη & Α. Κανιάρη, αλλά και στη Φιλόλογο, Κ. Δρύλλη για την άοκνη προσπάθειά της και το εξαιρετική εργασία που επιτελεί με το Club Ρητορικής  των Εκπαιδευτηρίων μας.