Βράβευση του Γυμνάσιου για την 1η Θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Εφημερίδας 2020-21

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε στο Σχολείο μας το εκπαιδευτικό Σωματείο «Ορίζοντες», που μας επισκέφθηκε ώστε να αποδώσει στο  Γυμνάσιό μας την  αναμνηστική πλακέτα κατάκτησης 1ης Θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Εφημερίδας με τίτλο « 1821-2021: Aγγίζοντας τα ίχνη μιας Επανάστασης…». Το έπαθλο παρέλαβε η Φιλόλογος, Κ. Δρύλλη, η οποία μαζί με την, επίσης, Φιλόλογό μας, Α. Κορασίδη ήταν και οι δύο υπευθύνες του μαθητικού μας εντύπου για τη χρονιά 2020-2021.

Η διάκριση αυτή αποτέλεσε και αποτελεί μεγάλη δικαίωση για την εφημερίδα του Γυμνασίου μας, G-e-news, που συμμετείχε για πρώτη φορά σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός, συναγωνιζόμενη πλήθος μαθητικών εντύπων, τόσο από τη βαθμίδα του Γυμνασίου όσο και από τη βαθμίδα του Λυκείου και κέρδισε την πρώτη θέση μεταξύ εξαιρετικών εργασιών.

Το έργο ανέλαβαν συνολικά 27 μαθητές από το Γυμνάσιό μας με ταγό μία εξαιρετική συντακτική επιτροπή αποτελούμενη από τους Φ. Καλούδη, Κ. Γεωργίου, Δ. Καμπυλαυκά, Δ. Μάμμο, Ζ. Μενδώνη, Ε. Μέξη, Θ. Στεφάνου, Α. Αλαμάνου, Α. Μούτσελο, Α. Βουλγαρέλη, υπό τον συντονισμό των καθηγητριών Κορίνας Δρύλλη και Ανδριάνας Κορασίδη.

Ας αποτελέσει αυτή η δυναμική αρχή το εφαλτήριο αλυσιδωτών επιτυχιών για το δημοσιογραφικό έργο των παιδιών του σχολείου μας!