ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ #WROHellas

Άλλη μία D|ιάκριση για το #DikomouSxoleio· στον Διαδικτυακό Πανελλήνιο Διαγωνισμό Προγραμματισμού & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής  #WROHellas με θέμα: “1821-2021: 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση”.

Στην κατηγορία Scratch Advanced (Animation), η Ομάδα της Δ΄ Δημοτικού *D CLASS DOUKAS 2021* έλαβε Βραβείο Πρωτότυπης Ιδέας Σεναρίου για την εργασία “Βόλτα με τον Καραγκιόζη στη Λεωφόρο Ηρώων του 1821″

Θερμά Συγχαρητήρια σε μαθητές & εκπαιδευτικούς για μία ιδιαίτερα σημαντική δράση, με πολλαπλά οφέλη·  Την εμπειρία, που αποκόμισαν τα παιδιά,  τη χαρά της δημιουργίας σε συνθήκες πανδημίας με 100% διαδικτυακή συνεργασία, την εξοικείωση με τον προγραμματισμό σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά και την η αγάπη που έδωσαν όλοι μαζί στο έργο.

Μπορείτε να απολαύσετε τη συμμετοχή μας, εδώ: https://bit.ly/wro-hellas-doukas-dimotiko-robotics-d

Περιγραφή σεναρίου: 
Με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και εφόσον τα παιδιά δεν έχουν σχολείο, ο Καραγκιόζης ανήμερα της 25ης Μαρτίου πήγε βόλτα με την οικογένειά του στο Πεδίον του Άρεως και συγκεκριμένα στη «Λεωφόρο Ηρώων», όπου θαύμασαν 16 προτομές Ελλήνων αγωνιστών. Μόλις επέστρεψαν από την «εκπαιδευτική» τους βόλτα, ο Καραγκιόζης ετοιμάζεται να «εξετάσει» τα παιδιά του για να δει τι θυμούνται για τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης.

Μέλη ομάδας
Αθανίτης Αλέξανδρος
Γιαννουλοπούλου-Καΐρη Ειρήνη
Κουτσός Νικόλαος
Μπουρτζινάκος Μάριος-Δημήτριος
Χαρβάτης Μιχαήλ

Προπονητές: Φέγγου Λένα, Ντελή Μαρία

Συγχαρητήρια σε όλους! Καλή Επιτυχία!