Μετακίνηση Μαθητών χωρίς Σχολικό – Σημαντικές ΠληροφορίεςΑγαπητοί Γονείς,

Μαζί με τις ευχές μας για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την άφιξη και αναχώρηση των παιδιών σας από το Σχολείο με δικό σας μεταφορικό μέσο. Από τις 12 Σεπτεμβρίου θα τεθεί σε ισχύ η νέα διαδικασία άφιξης και αναχώρησης για τα παιδιά που μετακινούνται χωρίς σχολικό λεωφορείο.

Παρακαλούμε αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο να διαβάσετε τη νέα διαδικασία και να την εξηγήσετε και στα παιδιά σας. Τα παιδιά σας θα ενημερωθούν σχετικά και από τους συνεργάτες του σχολείου μας την πρώτη μέρα σχολικής λειτουργίας ώστε με ασφάλεια να υλοποιηθεί αυτό που έχουμε σχεδιάσει προσεκτικά με επιστημονικούς συνεργάτες και συγκοινωνιολόγους.

Η νέα λειτουργία προβλέπει ουσιαστικές αλλαγές ως προς τις εισόδους και εξόδους μαθητών και συνεργατών, τη δυνατότητα πρόσβασης σε χώρους στάθμευσης αλλά και τη ροή των σχολικών και των οχημάτων ΙΧ σε όλη την περίμετρο των σχολικών εγκαταστάσεων.

Στο νέο αυτό εγχείρημα θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να συμμορφώνεστε με τις υποδείξεις των συνεργατών με τα διακριτικά γιλέκα για να επιτευχθεί η ασφαλής μετάβαση των μαθητών εντός των εγκαταστάσεων του σχολείου μας αλλά και να διευκολυνθεί η κυκλοφοριακή ροή στους δρόμους περιμετρικά του σχολείου.

Η πρόσβαση στην είσοδο της οδού Σαχτούρη (βρείτε ΕΔΩ την αναλυτική διαδικασία) μπορεί να γίνει είτε πεζή είτε με το όχημά σας, με το οποίο όμως, μπορείτε να κάνετε μόνο διέλευση για αποβίβαση και επιβίβαση του παιδιού σας κι όχι στάθμευση.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας και τη συνεργασία σας.

Καλή Σχολική Χρονιά!

Γιάννης Γιαννακόπουλος

Υπεύθυνος Επιχειρησιακής Λειτουργίας

Ντίνα Γραμμένου

Υπεύθυνη Γραφείου Κίνησης