Το D-ικό μας Ημερολόγιο: Καλωσορίζοντας το 2024

Ψάχνετε για το τέλειο ημερολόγιο που όχι μόνο θα οργανώσει τις καθημερινές σας δραστηριότητες, αλλά και θα σας δώσει έναυσμα για μια πιο ουσιαστική ενασχόληση με θέματα που σας αφορούν; Μην ψάχνετε αλλού… Η D-News έχει τη λύση! Φέτος – και για ακόμη μία χρονιά – η Συντακτική μας Επιτροπή δημιούργησε ημερολόγια για μαθητές και καθηγητές του D-ικού μας σχολείου!

Υπό την καθοδήγηση των φιλολόγων κας. Ανδριάνας Κορασίδη και κας. Κατερίνας Κανιάρη, παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια τα ημερολόγια που δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη, δημιουργικότητα, φαντασία και μεράκι, τα οποία δεν θα σας χρησιμεύσουν μονάχα σαν εργαλεία οργάνωσης – αλλά πολύ περισσότερο θα αποτελέσουν συνοδοιπόρους σας που θα σας προσφέρουν στιγμές έμπνευσης όλη τη μέρα, κάθε μέρα. Κάθε σελίδα είναι και μια έκπληξη, ταξιδεύοντάς σας στους κόσμους της επικαιρότητας, της ιστορίας, του περιβάλλοντος, της μουσικής, των ανθρωπίων δικαιωμάτων – και αδιαμφισβήτητα και σε πολλά, πολλά άλλα μερή.

Αυτή η προσπάθεια, βέβαια, δεν θα μπορούσε να έρθει ποτέ εις πέρας χωρίς μια… D-υνατή ομάδα αρθρογράφων, αποτελούμενη από τους μαθητές Δημοσθένη Σωτηρόπουλο, Αντώνη Μισθό, Σταυρούλα Μαργαρίτη, Μαργαρίτα Καβούκα, Μούτσελο Ανδρέα, Γρηγοριάδη Σπύρο, Φίλιππο-Ακύλα Καλούδη, Θοδωρή Καραγεωργάκη, Αντιγόνη Δηλανά, και Δήμητρα Καμπυλαυκά. Σημαντική είναι βέβαια και η δουλειά που κατέβαλε ο Θοδωρής Καραγεωργάκης, αναλαμβάνοντας την επιμέλεια της έκδοσης του φετινού μας ημερολογίου.

Και μην ξεχνάτε! Η ολότητα των εσόδων από την πώληση των ημερολογιών μας θα διατεθεί σε σωματεία του “Χαμόγελου του Παιδιού”… μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε ένα παιδί να χαμογελάσει Αποκτήστε τα ημερολόγια μας τώρα και απολαύστε μια χρονιά γεμάτη με χαρά, φαντασία και αξέχαστες στιγμές! Από την πλευρά μας, πάντως, ως D-News… σας ευχόμαστε καλή χρονιά!!!

 

Ηλιάνα-Ευτυχία Μπουρουτζόγλου

Μαθήτρια Α’ Λυκείου