Χρυσό *D-ouble* για τους μαθητές του Doukas IB, Χρήστο Μανεσιώτη & Ηλέκτρα Μπαμπίχα-Νίνου

Δεκτοί με early acceptance και πλήρη υποτροφία έγιναν οι μαθητές του D-ικού μας ΙΒ, Χρήστος Μανεσιώτης και Ηλέκτρα Μπαμπίχα-Νίνου στο New York University Abhu Dhabi και Brown University αντίστοιχα.

Ο Χρήστος, που ξεκίνησε την πορεία του στο D-ικό μας σχολείο στην Α’ Γυμνασίου αφού διεκδίκησε και πέτυχε υποτροφία των Εκπαιδευτηρίων μας, πραγματοποιεί το όνειρό του και θα σπουδάσει Economics με ταυτόχρονο minor σε Engineering στο γνωστό αμερικάνικο Πανεπιστήμιο που έχει ποσοστό εισαγωγής μόλις 3%.

Η Ηλέκτρα, υπότροφος του Stelios Philanthropic Foundation, πέτυχε να γίνει δεκτή σε ένα από τα κορυφαία Ivy League Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, στο Brown University, Rhode Island και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα σπουδάζει Neuroscience.

Δεδομένου ότι τα αμερικάνικα πανεπιστήμια αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στην ολοκληρωμένη προσωπικότητα και όχι μόνο στις ακαδημαϊκές επιδόσεις, εκτίμησαν ιδιαίτερα τους δύο μαθητές μας για τις εξαιρετικές τους δεξιότητες και τους προσέφεραν υποτροφίες που καλύπτουν σε ποσοστό 100%  όχι μόνο τις σπουδές αλλά και το σύνολο των εξόδων διαμονής και διαβίωσης για όλη τη διάρκεια της φοίτησήσ τους.

Άλλη μια απόδειξη ότι στο D-ικό μας σχολείο η Αριστεία είναι αξία αδιαπραγμάτευτη!