ΦΙΛΟ·ΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ!

… και συνεχίζουμε D-υναμικά με ακόμη δύο σημαντικές στιγμές για τη Βαθμίδα του Γυμνασίου μας:

Ο μαθητής  της Γ’  Τάξης, Κωνσταντίνος Γεωργίου, με την πολύτιμη συμβολή της Φιλολόγου, Κ. Δρύλλη, εμπνευσμένος από την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, έγραψε το ποίημα “Ψυχή Ελληνική” και έλαβε τον 2ο Έπαινο στην κατηγορία της Παιδικής και Εφηβικής ποίησης, στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για Παιδιά και Εφήβους, που διοργανώθηκε από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών.

Η μαθήτρια της Γ’ Τάξης, Εύα Μποζά, με την υποστήριξη της Φιλολόγου, Ανδρ. Κορασίδη, αναδείχθηκε 2η νικήτρια στο Διαγωνισμό Δοκιμίου που διοργάνωσε η επιτροπή “Η Ύδρα για το ‘21” από τον Δήμο Ύδρας, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Η μαθήτριά της Β’ Τάξης, Έμμα Λαμπροπούλου, υπό την καθοδήγηση της Φιλολόγου, Αλ. Λιούλη, κατέκτησε το 2ο Βραβείο με το διήγημά της  “Μνήμες χαραγμένες σε ένα ημερολόγιο”, στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με τίτλο “Ποντιακός Ελληνισμός: μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον” ο οποίος και διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Π.Ε. Σερρών, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ. και το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), με την υποστήριξη της Έδρας Ποντιακών Σπουδών του Α.Π.Θ. και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών.